Woning Parklaan

In deze mooie grote jaren '30 woning voelden de nieuwe bewoners de ruimte niet die er eigenlijk in de woning zit. Nadat Huis & Beeld een kijkje had genomen, werd al snel duidelijk dat dit met name te maken had met de vele kleine kamers die de woning heeft. Door goed te kijken naar de mogelijkheden om ruimtes open te breken, werd de klant al snel enthousiast. Toch vonden ze het lastig om een goed beeld te krijgen van het gevoel van ruimte die de verbouwing met zich mee zou brengen. Ook de wens om de sfeer dan goed in elkaar over te laten lopen van de woonkamer naar de keuken, was een reden om met een ontwerptraject met Huis & Beeld van start te gaan. Het eindresultaat was voor de klant precies wat ze wilden; een ontwerp dat volledig bij ze past en waar ze de ruimte voelen die het statige huis heeft. Kijk zelf mee of jij de ruimtelijkheid ook ervaart.

Roosendaal, 2022