Woning Linne

De eigenaren van een vrijstaande woning in Linne wilden een grote aanbouw aan hun woning. De ruimte die werd gebruikt als woonkamer en keuken zou dan een grote woonkeuken moeten worden en de aanbouw zou dan volledig gebruikt kunnen worden als woonkamer. Nadat de architect de aanbouw had getekend, werd Huis & Beeld ingeschakeld om een interieurontwerp te maken voor de nieuwe ruimtes. De aanbouw bleek wel heel groot en hoog en ook de keuken was zo enorm dat vele opstellingen mogelijk waren. Zou het nog wel gezellig kunnen worden, vroeg de klant zich af. Door kleur toe te passen, creativiteit in de indeling en de stijl in de ruimtes op elkaar af te stemmen, ontstond er al veel enthousiasme. In de kastenwand in de keuken is ook een deur weggewerkt richting de hal, helemaal in de stijl van de keuken. Inmiddels is de keuken al helemaal gerealiseerd en zijn de eigenaren nog bezig met het inrichten van de woonkamer. Zodra er foto's beschikbaar zijn, zullen we die plaatsen op de pagina Realisaties.

Linne, 2021