Werkwijze

Werkwijze ontwerpproces

Bij het ontwerpproces van Huis & Beeld werken we stapsgewijs toe naar een definitief ontwerp. Alle fotorealistische afbeeldingen en uitwerkingen worden uiteindelijk samengevoegd in een einddocument in pdf formaat. Bij Huis & Beeld gaat het erom, dat jouw plaatje klopt en jij goed voorbereid de volgende stappen kunt zetten om het ontwerp te realiseren.

 

Hieronder volgt een overzicht van de stappen die Huis & Beeld onderscheidt tot het eindontwerp. Wil je dat we nog wat verder gaan in het ontzorgen dan is dat zeker mogelijk. Zo kan Huis & Beeld een gesprek met je inplannen en alle stalen met je bespreken, hulp bieden bij het offertetraject, aanwezig zijn bij het gesprek met de aannemer of een dagdeel mee shoppen. We maken altijd een offerte op maat.

Tarieven

Graag ontzorgen de ontwerpers van Huis & Beeld je bij het maken van een interieur- of tuinontwerp door stapsgewijs keuzes te maken en orde te scheppen in al jouw ideeën en wensen. De zoektocht naar de juiste (creatieve) indeling, het juiste behang, de juiste kleur verf, bijpassende meubels, verlichting etcetera wordt door onze ontwerpers overgenomen. Onze ontwerpers weten wat er te koop is, zijn goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en trends, waardoor de meest creatieve en unieke ontwerpen ontstaan. Tijdens het ontwerpproces word je echt geprikkeld en zul je merken dat de samenwerking met jou als klant er op gericht is om je te ontzorgen.

 

 

Wil je net iets meer? Heb je hulp nodig bij de realisatie, ben je geholpen met een overleg met de aannemer of vind je het prettig dat je ontwerper bij je langs komt met de stalen van de gebruikte materialen? Veel is mogelijk en we maken graag een offerte op maat met aanvullende afspraken.