Werkwijze

Werkwijze compact ontwerpproces

Het compact ontwerpproces is voor mensen die hulp nodig hebben bij hun interieur, maar niet te veel geld uit willen geven aan een interieurontwerp. We gaan er bij het compact ontwerpproces van uit dat je goed kunt aangeven wat je wensen zijn en wat je woonstijl is. Dit doe je door het aanvraagformulier (klik hierboven op de afbeelding) zo volledig mogelijk in te vullen.

Werkwijze compleet ontwerpproces

Bij het complete ontwerpproces van Huis & Beeld werken we stapsgewijs toe naar een definitief ontwerp. Alle fotorealistische afbeeldingen en uitwerkingen worden uiteindelijk samengevoegd in een einddocument in pdf formaat. Bij Huis & Beeld gaat het erom, dat jouw plaatje klopt en jij goed voorbereid de volgende stappen kunt zetten om het ontwerp te realiseren.

 

Hieronder volgt een overzicht van de stappen die Huis & Beeld onderscheidt tot het eindontwerp. Wil je dat we nog wat verder gaan in het ontzorgen dan is dat zeker mogelijk. Zo kan Huis & Beeld een gesprek met je inplannen en alle stalen met je bespreken, hulp bieden bij het offertetraject, aanwezig zijn bij het gesprek met de aannemer of een dagdeel mee shoppen. We maken altijd een offerte op maat.

Tarieven

Graag ontzorgen de ontwerpers van Huis & Beeld je bij het maken van een interieur- of tuinontwerp door stapsgewijs keuzes te maken en orde te scheppen in al jouw ideeën en wensen. De zoektocht naar de juiste (creatieve) indeling, het juiste behang, de juiste kleur verf, bijpassende meubels, verlichting etcetera wordt door onze ontwerpers overgenomen. Onze ontwerpers weten wat er te koop is, zijn goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en trends, waardoor de meest creatieve en unieke ontwerpen ontstaan. Bij het complete pakket word je tijdens het ontwerpproces echt geprikkeld en zul je merken dat de samenwerking met jou als klant er echt op gericht is om je te ontzorgen.

 

Wil je net iets meer? Heb je hulp nodig bij de realisatie, ben je geholpen met een overleg met de aannemer of vind je het prettig dat je ontwerper bij je langs komt met de stalen van de gebruikte materialen? Veel is mogelijk en we maken graag een offerte op maat met aanvullende afspraken.

 

Om een indicatie te geven van de prijzen die we hanteren, zie je hieronder richtprijzen inclusief BTW voor oppervlaktes tot maximaal 50 m² (denk bijvoorbeeld aan een woonkamer met open keuken) of buitenruimtes tot 250 m². De prijzen zijn altijd afhankelijk van de grootte van de ruimte, reisafstand (ontwerpers zitten verspreid over het land) en te behouden elementen die nagetekend moeten worden. Zijn je wensen net even anders, gaat het om een heel kleine ruimte of heb je bijvoorbeeld alleen een kleuradvies nodig, ook daarvoor maken we graag een persoonlijke offerte op maat.