Portfolio

Realisatie nagelstudio

In 2021 werd Huis & Beeld benaderd door de eigenaresse van een nagelstudio. Ze wilde graag haar zaak in de garage aan huis gaan vestigen. Echter hoe zorg je ervoor dat een garage niet als garage voelt? En hoe wordt het echt een fijne werkplek waar klanten graag komen en waar je zelf veel uren in doorbrengt. Door eerst goed in de woning van de klant te kijken, ontstond er al een beter beeld bij de smaak van de klant. Het samen vastgestelde kleurenpalet was ook een belangrijk uitgangspunt. Nu is het interieurontwerp gerealiseerd en dat leverde mooie plaatjes op!

DSC_7154

Woonkamer in Roosendaal

Voor een grote villa in Roosendaal heeft Huis & Beeld een niet alledaags ontwerp mogen maken. Bij het zitgedeelte heeft de woonkamer een enorme hoogte vanwege een vide. Ook levert het behang een enorme blikvanger op.

De grootste uitdaging bij dit ontwerp was om de enorme ruimte toch heel gezellig en warm te maken. 

Weten of dit gelukt is?

Boerderijtuin in Kladde

Een jong stel uit Rotterdam besloot enkele jaren geleden de drukte van de Randstad te verlaten en naar het dorpje Kladde te verhuizen. Hun dochtertje op laten groeien tussen de dieren en met veel ruimte om zich heen, was hun wens. De dierenweides en de stallen waren al aanwezig bij de boerderij. Huis & Beeld kreeg de opdracht om het deel direct achter de woning als een vakantieoord in te richten.

Momenteel wordt aan de uitvoering gewerkt door het handige stel.

Kinderkamer in Hilversum

Al eerder mocht Huis & Beeld voor dit vrolijke en jonge gezin een ontwerp maken van de woonkamer en slaapkamer. Nu was dochterlief aan de beurt. Voor haar 4e verjaardag mocht Huis & Beeld een nieuwe slaapkamer ontwerpen.

De zachte kleuren, het mooie behang en de geweldige hanglamp maken het een echte meisjeskamer.

Kijk je mee?

Koetshuis in Brabant

In de bossen van de Brabantse Wal staat een mooi wit kasteel. Voor het koetshuis mocht Huis & Beeld twee enorme ruimtes van ongeveer 100 m² inrichten. De ene ruimte zal multifunctioneel worden gebruikt en de andere ruimte bestaat uit een slaapkamer, kleedkamer en badkamer.

De kunstwerken zijn ook uitgezocht door Huis & Beeld en geven een mooie verbinding door de ruimtes heen. Ook zorgt het vloerkleed voor verbinding.

Denk je dat het gelukt is om deze grootte ruimtes met een moderne inrichting gezellig te maken?