Over Huis & Beeld


Huis & Beeld levert advies en maakt ontwerpen bij het aankopen, verbouwen en inrichten van huizen, winkels en kantoren en het ontwerpen van tuinen.

De ontwerpen, artist impressions en Virtual Reality-beelden geven jou als klant een goede verbeelding van mogelijke veranderingen in en aan een huis of tuin. Zo helpen onze ontwerpers makelaars bij de verkoop van woningen, aannemers bij het visualiseren van verbouwingen, winkels en bedrijven bij de nieuwe look van hun winkelpand of kantoor én natuurlijk (toekomstige) huiseigenaren met fraaie ontwerpen voor het realiseren van een thuisgevoel in of rondom het huis.

Ook voor de realisatie kan Huis & Beeld ingeschakeld worden. We leggen dan de contacten met de partijen die het werk uit kunnen voeren en gaan op zoek naar de betreffende meubels en materialen. Onze ontwerpers weten goed wat er te koop is en de (prijs)afspraken die we met samenwerkingspartners hebben, kunnen jou als klant een heleboel geregel, tijd en soms ook zorgen schelen.


Interieur- en tuinontwerpen in jouw stijl

Bij de tekeningen en ontwerpen van Huis & Beeld draait het niet om onze stijl, maar om de stijl van jou als klant. In het geval van een huiseigenaar is het voor ons belangrijk te weten wie jij als klant bent, hoe ziet je leven eruit en met wie deel je het huis. Op deze wijze komen wij tot persoonlijke ontwerpen met karakter en kunnen we comfort, sfeer en praktische woon- en tuinwensen met elkaar in evenwicht brengen.

Kortom, Huis & Beeld maakt unieke ontwerpen en verbeeldingen voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten, neem dan gerust contact op!Huis & Beeld

Saskia Schenk-Dekkers

Eigenaar