Over Huis & Beeld

Huis & Beeld levert advies en maakt ontwerpen bij het aankopen, verbouwen en inrichten van huizen, winkels en kantoren en het ontwerpen van tuinen.

De ontwerpen, artist impressions en Virtual Reality-beelden geven jou als klant een goede verbeelding van mogelijke veranderingen in je interieur of tuin. Zo helpen onze ontwerpers makelaars bij de verkoop van woningen, aannemers bij het visualiseren van verbouwingen, winkels en bedrijven bij de nieuwe look van hun winkelpand of kantoor én natuurlijk (toekomstige) huiseigenaren met fraaie ontwerpen voor het realiseren van een thuisgevoel in of rondom het huis.

Ook voor de realisatie kan Huis & Beeld ingeschakeld worden. We leggen dan de contacten met de partijen die het werk uit kunnen voeren en gaan op zoek naar de betreffende meubels en materialen. Onze ontwerpers weten goed wat er te koop is en de (prijs)afspraken die we met samenwerkingspartners hebben, kunnen jou als klant een heleboel geregel, tijd en soms ook zorgen schelen.

Interieurontwerpen en tuinontwerpen in jouw stijl

Bij de tekeningen en ontwerpen van Huis & Beeld draait het niet om onze stijl, maar om de stijl van jou als klant. In het geval van een huiseigenaar is het voor ons belangrijk te weten wie jij als klant bent. Hoe ziet je leven eruit en met wie deel je het huis? Het intakegesprek dat onze ontwerpers aan het begin van het ontwerpproces met jou als klant hebben, is een belangrijk moment waar we uitgebreid de tijd voor nemen. Op deze wijze komen wij tot meer persoonlijke ontwerpen; interieurontwerpen en tuinontwerpen met karakter waar jij jezelf in herkent en die echt bij jou passen. Comfort, sfeer en praktische woon- en tuinwensen moeten in onze beleving met elkaar in evenwicht zijn, zodat je een interieur of tuin hebt waar je je thuis voelt, de rust vindt in de dagelijkse hectiek, maar waar je ook graag familie en vrienden uitnodigt om samen te genieten.

Kortom, Huis & Beeld maakt unieke interieurontwerpen, tuinontwerpen en verbeeldingen voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten, neem dan gerust contact op!