Boerderijtuin Kladde

Een jong gezin verhuisde onlangs van Rotterdam naar het Brabantse Kladde. Ze hadden daar een boerderijtje gevonden met veel grond en bijgebouwen. Maar wat doe je met al die ruimte en zou het lukken om de boerderij moderner te laten ogen door de gevels aan te pakken? Gelukkig zijn er veel rechterhanden in het gezin en kan er veel zelf geklust worden. Dat maakte het ook mogelijk voor Huis & Beeld om voor de tuin volledig uit te pakken. Het bijgebouw werd een buitenkeuken, er kwam een zitkuil, een zwembad, een sauna, jacuzzi, speeltuin, paardenweide, pergola en heerlijk vlonderterras. Kortom, dit gezin hoeft nooit meer op vakantie. Het ontwerp was nog in de maak en er werd al direct geklust. De gevel werd wit geschilderd en kozijnen vervangen en ook nu wordt er hard gewerkt om het ontwerp volledig uitgewerkt te krijgen.

Kladde, 2022