Het Comfy Huis

Het Comfy Huis betekent precies dat: comfort in zijn puurste vorm, een huis waar balans is, kalmte, rust en een knusse en warme woonsfeer. Met items van massief hout en heerlijke stoffen waar je in weg wilt duiken, het hele jaar door, zoals fleece, teddystoffen en natuurlijke vezels. Een natuurlijke look in een palet van beige, grijs, zand en wit.

Deze trend in interieurs zie je steeds meer. Voorgaande jaren zag je in de winter vaak donkere kleuren terug komen in het interieur, maar dit jaar blijken de lichte natuurlijke tinten ook goed te passen bij de koude winterse dagen. Dit heeft vooral met de keuze van materialen te maken. De meubels van teddy-stoffen en andere aaibare stoffen zorgen er voor dat je je wilt nestelen onder een dekentje op de bank of maken het zitten aan de tafel comfortabeler. Theetje of koffietje erbij en het is genieten in je eigen woning, waar je heerlijk tot rust komt.

Wil je er wat meer gevoel bij krijgen, dan leid ik je graag rond in een open appartement. In dit appartement zijn alle ruimtes met elkaar verbonden en heeft de Comfy Huisstijl de overhand genomen in elke centimeter van het interieur. Nieuwsgierig? Klik dan op de volgende link: The Comfy House Movie.


Het lastige met trends in het interieur is, dat hoe mooi het er ook allemaal uitziet, je gaat niet ieder jaar je hele interieur aanpassen. Toch hoeft dat ook niet. Als je een fijne goede basis hebt in je interieur, dan kun je met accessoires ontzettend veel doen. Andere kussens of het toevoegen van nieuwe decoraties in je woning kunnen al echt voor die andere sfeer zorgen. Dus wil jij een Comfy Huis dan heb ik voor jou een collectie gevonden van de mooiste accessoires en meubeltjes. Er zitten veel leuke spullen tussen die leuk geprijsd zijn en ideaal zijn als cadeautje voor onder de kerstboom. Daar word je toch blij van? -> Comfy Decoratie.